Bruschetta med ärt- och myntaröra

Helt fantastsik förrätt med fräscha och härliga smaker. 
 
 
 
Några skivor bruschetta, alt. från en liten baguette
1 delad vitlöksklyfta
3 dl gröna ärtor
1 dl riven pecorino alt. parmesan
1 dl plockade myntablad
ev. lite citronsaft
salt, peppar
 
Koka ärtorna och låt svalna. mixa ärtor, ost och myntablad. Smaka av med salt och peppar och ev. lite citronsaft. 
Rosta brödskivorna något i en het panna utan olja. ta av när de fått fin färg. Gnid vitlöken på skivorna. Lägg sedan röran på brödet och servera. 
 
Smaklig måltid!



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Min vegetariska receptbank

Som ny fantast inom den vegetariska matvärlden behöver jag samla goda recept. min strävan är att hitta recept med stor variation, högt varierat näringsinnehåll och som både vi vuxna och våra barn uppskattar.

RSS 2.0